Witam.
Z ciekwosci zapytam czy w domowej inst.CO taki wymiennik moze miec zastosowanie
secespol.pl/produkt2_l.php
Jeżeli tak to w jaki sposób powinien byc wpiety do układu ?
wymiennik ciepła
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
wymiennik ciepła
JanG.
Można oczywiście szczelić tu wykład na kilka stronic na temat zastosowana wymienników ciepła, ale czy to jest potrzebne?
Lepiej będzie, jeżeli opiszesz, jakie konkretnie masz do rozwiązania zagadnienie, a potem wspólnie się zastanowimy, czy pomocny do jego rozwiązania będzie ten wymiennik.
Chyba, że po prostu przeglądasz strony producentów i jak coś znajdziesz, to się zastanawiasz - niczym kolekcjoner - gdzie też mógłbyś to u siebie zastosować.
W tym jednak konkretnym przypadku, przeczucie mi mówi, że raczej się orientujesz w sprawie, ale po prostu chcesz wywołać dyskusję. Mam rację?
Lepiej będzie, jeżeli opiszesz, jakie konkretnie masz do rozwiązania zagadnienie, a potem wspólnie się zastanowimy, czy pomocny do jego rozwiązania będzie ten wymiennik.
Chyba, że po prostu przeglądasz strony producentów i jak coś znajdziesz, to się zastanawiasz - niczym kolekcjoner - gdzie też mógłbyś to u siebie zastosować.
W tym jednak konkretnym przypadku, przeczucie mi mówi, że raczej się orientujesz w sprawie, ale po prostu chcesz wywołać dyskusję. Mam rację?
Były piece,a teraz w planie jest CO etażowe.czajnik pisze:Lepiej będzie, jeżeli opiszesz, jakie konkretnie masz do rozwiązania zagadnienie, a potem wspólnie się zastanowimy, czy pomocny do jego rozwiązania będzie ten wymiennik.
Byc moze bedzie też zbiornik CWU.
Przeglądając zasoby internetu trafiłem własnie na taki wymiennik i stąd tez moje pytanie o jego zastosowanie.
JanG.