Lokal gastronomiczny bez fundamentów
: 13 lip 2012, 13:41
Witam!
Mam problem. Dzierżawie kawałek teraenu idealnego pod działalność gastronomiczną (W centrum miasta przy głównym deptaku). Mam projekt obiektu i biznesplan. Obiekt ma mieć 25 - 30 m2 ma stanąć bez fundamentów. Latam po urzędach i każdy odsyła mnie gdzie indziej. Z urzędu miasta do starostwa ze starostwa do geodezji i na opak. Jakich dokumentów potrzebuje dla sanepidu jakich dla urzędu miasta co musze wziąść z geodezji a co ze starostwa powiatowego no ico z urzędem budowy? Bardzo prosze o odpowiedz bo interes stoji a sezon ucieka wraz z klientami.
Z góry dziękuje
Sfrustrowany Polak
Mam problem. Dzierżawie kawałek teraenu idealnego pod działalność gastronomiczną (W centrum miasta przy głównym deptaku). Mam projekt obiektu i biznesplan. Obiekt ma mieć 25 - 30 m2 ma stanąć bez fundamentów. Latam po urzędach i każdy odsyła mnie gdzie indziej. Z urzędu miasta do starostwa ze starostwa do geodezji i na opak. Jakich dokumentów potrzebuje dla sanepidu jakich dla urzędu miasta co musze wziąść z geodezji a co ze starostwa powiatowego no ico z urzędem budowy? Bardzo prosze o odpowiedz bo interes stoji a sezon ucieka wraz z klientami.
Z góry dziękuje
Sfrustrowany Polak