Ro w kuchni? Czy to się opłaca?

Pomysły na wystrój kuchni, dobór armatury kuchennej i mebli. Porady jak zaprojektować funkcjonalną, oryginalną kuchnię. Radzimy jakie dobrać meble kuchenne, sprzęt AGD oraz odpowiedni zlewozmywak. Nowości dotyczące trendów w aranżacji przestrzeni kuchennej.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Czy system odwróconej osmozy w kuchni to dobry pomysł?

Czas głosowania minął 13 sty 2015, 9:24

TAK
1
100%
NIE
0
Brak głosów
 
Liczba głosów: 1

darek_de71
Początkujący
Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 09 wrz 2014, 12:07
Ro w kuchni? Czy to się opłaca?

autor: darek_de71 » 15 wrz 2014, 9:24

Witam,
Postanowiłem założyć system RO w domu. Jestem na etapie poszukiwań i stąd moje pytania.
Czy macie w domu takie systemy? Jakie marki polecacie? Czy warto inwestować w lampę uv i strukturyzator?
Z góry dziękuję za opinie.
Pozdrawiam.

tandem
Początkujący
Początkujący
Posty: 1
Rejestracja: 15 wrz 2014, 10:49
Kontaktowanie:
Re: Ro w kuchni? Czy to się opłaca?

autor: tandem » 15 wrz 2014, 11:01

Jeśli Cię stać to nie widzę przeszkód aby zamontować tego typu system.

Kamrat
Początkujący
Początkujący
Posty: 31
Rejestracja: 24 lip 2014, 10:04
Re: Ro w kuchni? Czy to się opłaca?

autor: Kamrat » 16 wrz 2014, 12:16

jak nie masz na co pieniążków wydawać

jareckijaro
Zainteresowany
Zainteresowany
Posty: 44
Rejestracja: 04 paź 2013, 10:35
Lokalizacja: spod Warszawy
Re: Ro w kuchni? Czy to się opłaca?

autor: jareckijaro » 17 wrz 2014, 8:36

Jasne, fajne rozwiązanie, fakt że trochę to kosztuję ale czemu nie:)
Pytam, analizuję, uczę się - po to tu jestem.

krasiek
Początkujący
Początkujący
Posty: 2
Rejestracja: 12 paź 2014, 8:28
Re: Ro w kuchni? Czy to się opłaca?

autor: krasiek » 12 paź 2014, 8:32

ja mam filtry wodne zamontowane w kuchni... kupiłem water star. nie wiem czy to sie opłaca - w sensie jakie ma to przełożenie na pieniądze...natomiast wiem że ważne jest nasze zdrowie, a co istotne - ta woda jest na prawdę smaczna.

Awatar użytkownika
kubota
Początkujący
Początkujący
Posty: 28
Rejestracja: 27 paź 2014, 14:36
Re: Ro w kuchni? Czy to się opłaca?

autor: kubota » 27 paź 2014, 15:05

No jeśli ma kiepską wodę, to ja bym radził założyć. Jasne, że nie jest to takie, ale można zaoszczędzić potem na zużyciu wody czy nawet srodków do mycia, których nie trzeba tyle dawać kiedy woda jest miękka.


Wróć do „Kuchnie”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 56 gości

Gotowe projekty domów