Witam
Chciałem zrobić własnoręcznie gładź w kuchni a niemam w tym temacie doświadczenia, do tej pory tylko raz robiłem gładź i powiem że sporo się napracowałem, teraz już jestem troszeczkę mądrzejszy ale i tak potrzebuję rady. Coś udało mi się wyczytać o gładziach których nie trzeba szlifować tylko zaciera się na mokro,co o nich sądzicie czy jest prostsza do wykonania (bo jak sobie przypomnę to czyszczenie poprzednim razem..) niż normalna ? Byłem dzisiaj w sklepie i pytałem o taką gładź to koleś mi powiedział że to są gładzie wapienne, i że zaciera się je na mokro i nie trzeba szlifować.Jeśli tak to jaką gładź polecacie bo widziałem na youtubie film z "Bezpyłową gładzią szpachlową Cekol GS-250" ale było tam też sporo negatywnych komentarzy na temat tej gładzi, co o niej sądzicie i to przecież nie jest gładź wapienna? jak mówił koleś w sklepie ze to gładzie wapienne są bez szlifowania?