Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jeciu pisze:
Największą krzywdę dla naszych paneli nie robią warunki jakie panują w kuchni i ile ludzie po nich chodzą(chociaż tego argumentu kompletnie nie rozumiem).
forbud pisze:Jeciu pisze:
Największą krzywdę dla naszych paneli nie robią warunki jakie panują w kuchni i ile ludzie po nich chodzą(chociaż tego argumentu kompletnie nie rozumiem).
Miałem panele w kuchni, wiem o czym mówię. Pomimo zastosowania drogich paneli, po 3 latach były na nich przetarcia. Na początku wyglądało to super, naprawdę rewelacyjnie, ale po trzech latach wyszły przetarcia od chodzenia, szurania krzesłami, przestawiania wszystkiego. Z płytkami nie ma takich problemów.
Water-Star pisze:Moim zdaniem w kuchni o wiele lepiej sprawdzą się płytki - są o wiele lepsze i łatwiejsze w utrzymaniu w takim pomieszczeniu jak kuchnia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości