Oferujemy potrawy kuchni tureckiej oraz polskiej w niepowtarzalnym klimacie. Kebaby są gotowe i rzeczywiście „mięsa nie żałują". W picie jest więcej opiekanego kurczaka niż kapusty pekińskiej, jedynego dodatku poza domowymi sosami z ulepszonej receptury byłego wspólnika. Ta wersja sprzedaje się najlepiej, można wziąć jeszcze opcję z frytkami (pan Jerzy nie umie powiedzieć, czy z polskich ziemniaków, ponieważ
https://erbilkebab.pl kupuje je mrożone, podobnie jak pity) lub w styropianowym pojemniku. Właściciel rozmraża pity, potem grilluje je z mięsem, kapustę dodając na koniec, aby uniknąć znanego z dworcowych budek efektu ciepłej surówy. Mięso jest soczyste i chrupiące z wierzchu, a połączenie białego sosu i kapusty smakuje, no cóż, swojsko. Każdy kraj ma swój kebab, a polski jest z kapuchą - pogódź się z tym lub emigruj.